Zajistíme ROZVOZY DENNÍHO MENU do Vaší firmy nebo domácnosti od pondělí do pátku v dopoledních hodinách
v rozmezí od 8:00 do 12:00 dle rozvozových tras.
Zavážíme oblast Přibice, Ivaň, Pohořelice, Cvrčovice, Vranovice, Uherčice, Žabčice, Židlochovice, Hrušovany u Brna a Brno-jih.
DENNÍ MENU k Vám přivezeme na základě objednávky nejpozději předcházející pracovní den do 13:00 na email:
Přijímáme platbu v hotovosti, převodem na účet i všechny druhy stravenek určené na stravování Sodexo, Ticket, Cheque.
Nepřijímáme poukazy. Firmám nabízíme možnost úhrady formou faktury.
Polévka: MAĎARSKÁ GULÁŠOVKA a1
1.
KUŘECÍ SMĚS PIKANT, DUŠENÁ RÝŽE a1
135,-
2.
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, DUŠENÁ KAPUSTA, VAŘENÝ BRAMBOR a1
135,-
3.
STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY SE DVĚMA DRUHY SÝRA, OPÉKANÝ BRAMBOR, OBLOHA a1,7
140,-
4.
SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ STEAK S GOUDOU, HERMELÍNEM A ŽAMPIONY, HRANOLKY, OBLOHA a1,7
175,-
5.
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
155,-
6.
TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10
160,-
Polévka: SLEPIČÍ VÝVAR S NUDLEMI a1,3,7,9
1.
SMAŽENÝ KVĚTÁK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK a1,3,7
135,-
2.
VEPŘOVÝ STEAK NA HOUBÁCH, TĚSTOVINY a1,3,7
135,-
3.
PŘÍRODNÍ KUŘECÍ KAPSA PLNĚNÁ ŠUNKOU A SÝREM GOUDA, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA a1,7
140,-
4.
SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ STEAK S GOUDOU, HERMELÍNEM A ŽAMPIONY, HRANOLKY, OBLOHA a1,7
175,-
5.
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
155,-
6.
TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10
160,-
Polévka: HOUBOVÁ KRÉMOVÁ a1,7
1.
KUŘECÍ JÁTÝRKA NA CIBULCE, RÝŽE a1
135,-
2.
HOVĚZÍ GULÁŠ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM a1,3,7
135,-
3.
VEPŘOVÝ STEAK MOZART S CIBULKOU A UZENÝM SÝREM, HRANOLKY, OBLOHA a1,7
140,-
4.
SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ STEAK S GOUDOU, HERMELÍNEM A ŽAMPIONY, HRANOLKY, OBLOHA a1,7
175,-
5.
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
155,-
6.
TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10
160,-
Polévka: HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI a1,3,7,9
1.
PIKANTNÍ KUŘECÍ STEAK, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA a1,7
135,-
2.
KOPROVÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM A VAŘENÝM VEJCEM, VAŘENÝ BRAMBOR a1,3,7
135,-
3.
HUBERTŮV STEAK S NIVOU A ŽAMPIONY, AMERICKÉ BRAMBORY, OBLOHA a1,7
140,-
4.
SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ STEAK S GOUDOU, HERMELÍNEM A ŽAMPIONY, HRANOLKY, OBLOHA a1,7
175,-
5.
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
155,-
6.
TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10
160,-
Polévka: FRANKFURTSKÁ a1
1.
HŘÍBKOVÉ RIZOTO S PARMEZÁNEM, OKUREK a1,7
135,-
2.
ČEVABČIČI S HOŘČICÍ A CIBULÍ, VAŘENÝ BRAMBOR, OKURKOVÝ SALÁT a1,3,7,10
135,-
3.
VEPŘOVÝ STEAK PO ĎÁBELSKU S CIBULÍ, ČESNEKEM A CHILLI, OPÉKANÝ BRAMBOR, OBLOHA a1,7
140,-
4.
SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ STEAK S GOUDOU, HERMELÍNEM A ŽAMPIONY, HRANOLKY, OBLOHA a1,7
175,-
5.
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
155,-
6.
TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10
160,-