ROZVOZY DENNÍHO MENU

ROZVOZY DENNÍ MENU - KAŽDÝ DEN ČERSTVÉ

Zajistíme ROZVOZY DENNÍHO MENU do Vaší firmy nebo domácnosti od pondělí do pátku v dopoledních hodinách

v rozmezí od 8:00 do 12:00 dle rozvozových tras.

Zavážíme oblast Přibice, Ivaň, Pohořelice, Cvrčovice, Vranovice, Uherčice, Žabčice, Židlochovice, Hrušovany u Brna a Brno-jih.

DENNÍ MENU k Vám přivezeme na základě objednávky nejpozději předcházející pracovní den do 13:00  na email:  

Přijímáme platbu v hotovosti, převodem na účet i všechny druhy stravenek určené na stravování Sodexo, Ticket, Cheque. 

Nepřijímáme poukazy. Firmám nabízíme možnost úhrady formou faktury.

Denní menu

ROZVOZ

Pondělí


Polévka: MAĎARSKÁ GULÁŠOVKA a1

1.

KUŘECÍ SMĚS PIKANT, DUŠENÁ RÝŽE a1

135,-

2.

VEPŘOVÉ VÝPEČKY, DUŠENÁ KAPUSTA, VAŘENÝ BRAMBOR a1

135,-

3.

STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY SE DVĚMA DRUHY SÝRA, OPÉKANÝ BRAMBOR, OBLOHA a1,7

140,-

4.

SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ STEAK S GOUDOU, HERMELÍNEM A ŽAMPIONY, HRANOLKY, OBLOHA a1,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Úterý


Polévka: SLEPIČÍ VÝVAR S NUDLEMI a1,3,7,9

1.

SMAŽENÝ KVĚTÁK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK a1,3,7

135,-

2.

VEPŘOVÝ STEAK NA HOUBÁCH, TĚSTOVINY a1,3,7

135,-

3.

PŘÍRODNÍ KUŘECÍ KAPSA PLNĚNÁ ŠUNKOU A SÝREM GOUDA, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA a1,7

140,-

4.

SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ STEAK S GOUDOU, HERMELÍNEM A ŽAMPIONY, HRANOLKY, OBLOHA a1,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Středa


Polévka: HOUBOVÁ KRÉMOVÁ a1,7

 

1.

KUŘECÍ JÁTÝRKA NA CIBULCE, RÝŽE a1

135,-

2.

HOVĚZÍ GULÁŠ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM a1,3,7

135,-

3.

VEPŘOVÝ STEAK MOZART S CIBULKOU A UZENÝM SÝREM, HRANOLKY, OBLOHA a1,7

140,-

4.

SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ STEAK S GOUDOU, HERMELÍNEM A ŽAMPIONY, HRANOLKY, OBLOHA a1,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Čtvrtek


Polévka: HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI a1,3,7,9

1.

PIKANTNÍ KUŘECÍ STEAK, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA a1,7

135,-

2.

KOPROVÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM A VAŘENÝM VEJCEM, VAŘENÝ BRAMBOR a1,3,7

135,-

3.

HUBERTŮV STEAK S NIVOU A ŽAMPIONY, AMERICKÉ BRAMBORY, OBLOHA a1,7

140,-

4.

SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ STEAK S GOUDOU, HERMELÍNEM A ŽAMPIONY, HRANOLKY, OBLOHA a1,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Pátek


Polévka: FRANKFURTSKÁ a1

 

1.

HŘÍBKOVÉ RIZOTO S PARMEZÁNEM, OKUREK a1,7

135,-

2.

ČEVABČIČI S HOŘČICÍ A CIBULÍ, VAŘENÝ BRAMBOR, OKURKOVÝ SALÁT a1,3,7,10

135,-

3.

VEPŘOVÝ STEAK PO ĎÁBELSKU S CIBULÍ, ČESNEKEM A CHILLI, OPÉKANÝ BRAMBOR, OBLOHA a1,7

140,-

4.

SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ STEAK S GOUDOU, HERMELÍNEM A ŽAMPIONY, HRANOLKY, OBLOHA a1,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-