Zajistíme ROZVOZY DENNÍHO MENU do Vaší firmy nebo domácnosti od pondělí do pátku v dopoledních hodinách
v rozmezí od 8:00 do 12:00 dle rozvozových tras.
Zavážíme oblast Přibice, Ivaň, Pohořelice, Malešovice, Vranovice, Uherčice, Žabčice, Židlochovice, Hrušovany u Brna a Brno-jih.
DENNÍ MENU k Vám přivezeme na základě objednávky nejpozději předcházející pracovní den do 13:00 na email:
Přijímáme platbu v hotovosti, převodem na účet i všechny druhy stravenek určené na stravování Sodexo, Ticket, Cheque.
Nepřijímáme poukazy. Firmám nabízíme možnost úhrady formou faktury.
Polévka: ŽAMPIONOVÝ KRÉM a1,7
1.
HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA S TĚSTOVINAMI a1,3,7
135,-
2.
SMAŽENÝ KVĚTÁK, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
135,-
3.
VEPŘOVÝ BIFTEK SE SÁZENÝM VEJCEM, KOŘENĚNÉ BRAMBORY,OBLOHA a1,3
140,-
4.
PEČENÁ KACHNIČKA S ČERVENÝM ZELÍM, VÍDEŇSKÝ KNEDLÍK a1,3,7
175,-
5.
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
155,-
6.
TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM HALOMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10
160,-
Polévka: SLEPIČÍ VÝVAR S NUDLEMI
a1,3,7,9
1.
CUKETA PLNĚNÁ ZELENINOU VE SMETANOVÉ OMÁČCE S BULGUREM a1,7
135,-
2.
SÝROVÝ ŠPÍZ, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
135,-
3.
MIX GRIL Z VEPŘOVÉ PANENKY A KUŘECÍHO PRSÍČKA, HRANOLKY, OBLOHA a1
140,-
4.
PEČENÁ KACHNIČKA S ČERVENÝM ZELÍM, VÍDEŇSKÝ KNEDLÍK a1,3,7
175,-
5.
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
155,-
6.
TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM HALOMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10
160,-
Polévka: MAĎARSKÁ GULÁŠOVKA a1
1.
HALUŠKY SE ZELÍM A SLANINOU a1,3,7
135,-
2.
VEPŘOVÉ KOSTKY NA PAPRICE, TĚSTOVINY a1,3,7
135,-
3.
KUŘECÍ STEAK ZAPEČENÝ SE SÝREM GOUDA A PIKANTNÍ UZENINOU, RÝŽE, OBLOHA a1,7
140,-
4.
PEČENÁ KACHNIČKA S ČERVENÝM ZELÍM, VÍDEŇSKÝ KNEDLÍK a1,3,7
175,-
5.
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
155,-
6.
TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM HALOMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10
160,-
Polévka: UZENÁ S KROUPAMI a1
1.
RIZOTO S HOVĚZÍM MASEM, SYPANÉ SÝREM, OKUREK a1,7
135,-
2.
HRACHOVÁ KAŠE, OPEČENÁ CIGÁRA, VEJCE, PEČIVO a1,3,7
135,-
3.
VEPŘOVÝ STEAK S NIVOU,KROKETY, OBLOHA a1,7
140,-
4.
PEČENÁ KACHNIČKA S ČERVENÝM ZELÍM, VÍDEŇSKÝ KNEDLÍK a1,3,7
175,-
5.
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
155,-
6.
TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM HALOMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10
160,-
Polévka: HRSTKOVÁ a1
1.
HOLANDSKÝ ŘÍZEK, MAČKANÝ BRAMBOR, OKUREK a1,3,7,10
135,-
2.
HOVĚZÍ KOSTKY NA ŠŤÁVĚ, RÝŽE a1,7
135,-
3.
SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ , HRANOLKY, OBLOHA a1,3,7
140,-
4.
PEČENÁ KACHNIČKA S ČERVENÝM ZELÍM, VÍDEŇSKÝ KNEDLÍK a1,3,7
175,-
5.
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10
155,-
6.
TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM HALOMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10
160,-