ROZVOZY DENNÍHO MENU

ROZVOZY DENNÍ MENU - KAŽDÝ DEN ČERSTVÉ

Zajistíme ROZVOZY DENNÍHO MENU do Vaší firmy nebo domácnosti od pondělí do pátku v dopoledních hodinách

v rozmezí od 8:00 do 12:00 dle rozvozových tras.

Zavážíme oblast Přibice, Ivaň, Pohořelice, Malešovice, Vranovice, Uherčice, Žabčice, Židlochovice, Hrušovany u Brna a Brno-jih.

DENNÍ MENU k Vám přivezeme na základě objednávky nejpozději předcházející pracovní den do 13:00  na email:  

Přijímáme platbu v hotovosti, převodem na účet i všechny druhy stravenek určené na stravování Sodexo, Ticket, Cheque. 

Nepřijímáme poukazy. Firmám nabízíme možnost úhrady formou faktury.

Denní menu

ROZVOZ

Pondělí


Polévka:  ŽAMPIONOVÝ KRÉM a1,7

1.

HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA S TĚSTOVINAMI a1,3,7

135,-

2.

SMAŽENÝ KVĚTÁK, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

135,-

3.

VEPŘOVÝ BIFTEK SE SÁZENÝM VEJCEM, KOŘENĚNÉ BRAMBORY,OBLOHA a1,3

140,-

4.

PEČENÁ KACHNIČKA S ČERVENÝM ZELÍM, VÍDEŇSKÝ KNEDLÍK a1,3,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM HALOMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Úterý


Polévka: SLEPIČÍ VÝVAR S NUDLEMI

 a1,3,7,9 

1.

CUKETA PLNĚNÁ ZELENINOU VE SMETANOVÉ OMÁČCE S BULGUREM a1,7

135,-

2.

SÝROVÝ ŠPÍZ, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

135,-

3.

MIX GRIL Z VEPŘOVÉ PANENKY A KUŘECÍHO PRSÍČKA, HRANOLKY, OBLOHA a1

140,-

4.

PEČENÁ KACHNIČKA S ČERVENÝM ZELÍM, VÍDEŇSKÝ KNEDLÍK a1,3,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM HALOMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Středa


Polévka: MAĎARSKÁ GULÁŠOVKA a1

 

1.

HALUŠKY SE ZELÍM A SLANINOU a1,3,7

135,-

2.

VEPŘOVÉ KOSTKY NA PAPRICE, TĚSTOVINY a1,3,7

135,-

3.

KUŘECÍ STEAK ZAPEČENÝ SE SÝREM GOUDA A PIKANTNÍ UZENINOU, RÝŽE, OBLOHA a1,7

140,-

4.

PEČENÁ KACHNIČKA S ČERVENÝM ZELÍM, VÍDEŇSKÝ KNEDLÍK a1,3,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM HALOMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Čtvrtek


Polévka: UZENÁ S KROUPAMI a1

1.

RIZOTO S HOVĚZÍM MASEM, SYPANÉ SÝREM, OKUREK a1,7

135,-

2.

HRACHOVÁ KAŠE, OPEČENÁ CIGÁRA, VEJCE, PEČIVO a1,3,7

135,-

3.

VEPŘOVÝ STEAK S NIVOU,KROKETY, OBLOHA a1,7

140,-

4.

PEČENÁ KACHNIČKA S ČERVENÝM ZELÍM, VÍDEŇSKÝ KNEDLÍK a1,3,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM HALOMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Pátek


Polévka: HRSTKOVÁ a1

 

1.

HOLANDSKÝ ŘÍZEK, MAČKANÝ BRAMBOR, OKUREK a1,3,7,10

135,-

2.

HOVĚZÍ KOSTKY NA ŠŤÁVĚ, RÝŽE a1,7

135,-

3.

SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE - KUŘECÍ , HRANOLKY, OBLOHA a1,3,7

140,-

4.

PEČENÁ KACHNIČKA S ČERVENÝM ZELÍM, VÍDEŇSKÝ KNEDLÍK a1,3,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM HALOMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-