ROZVOZY DENNÍHO MENU

ROZVOZY DENNÍ MENU - KAŽDÝ DEN ČERSTVÉ

Zajistíme ROZVOZY DENNÍHO MENU do Vaší firmy nebo domácnosti od pondělí do pátku v dopoledních hodinách

v rozmezí od 8:00 do 12:00 dle rozvozových tras.

Zavážíme oblast Přibice, Ivaň, Pohořelice, Cvrčovice, Vranovice, Uherčice, Žabčice, Židlochovice, Hrušovany u Brna a Brno-jih.

DENNÍ MENU k Vám přivezeme na základě objednávky nejpozději předcházející pracovní den do 13:00  na email:  

Přijímáme platbu v hotovosti, převodem na účet i všechny druhy stravenek určené na stravování Sodexo, Ticket, Cheque. 

Nepřijímáme poukazy. Firmám nabízíme možnost úhrady formou faktury.

Denní menu

ROZVOZ

Pondělí


Polévka: MAĎARSKÁ GULÁŠOVKA a1

1.

PLNĚNÁ CUKETA ZELENINOVOU SMĚSÍ ZAPEČENÉ SE SÝREM, MAČKANÝ BRAMBOR, OKURKOVÝ SALÁT a1,7

135,-

2.

KUŘECÍ NUDLIČKY QUATTRO FORMAGGI, TĚSTOVINY a1,3,7

135,-

3.

VEPŘOVÝ BIFTEK SE ŠUNKOU A VEJCEM, OPÉKANÉ BRAMBORY, OBLOHA a1,3,7

140,-

4.

PEČENÉ KACHNÍ STEHÝNKO, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK a1,3,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A VAŘENÝM VEJCEM, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Úterý


Polévka: KMÍNOVÁ S VEJCEM a1,3

1.

CHALUPÁŘSKÉ RIZOTO S KUŘECÍM A VEPŘOVÝM MASEM SYPANÉ SÝREM, OKUREK a1,7

135,-

2.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, DOMÁCÍ BRAMBOROVÝ SALÁT a1,3,7,10

135,-

3.

KUŘECÍ PLÁTEK SE SUŠENÝM RAJČÁTKEM, HRANOLKY, OBLOHA a1

140,-

4.

PEČENÉ KACHNÍ STEHÝNKO, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK a1,3,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A VAŘENÝM VEJCEM, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Středa


Polévka: HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU a1,3,7,9

 

1.

BROKOLICE ZAPEČENÁ SE SÝREM VE SMETANOVÉ OMÁČCE S BULGUREM a1,7

135,-

2.

SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK a1,3,7

135,-

3.

HUBERTŮV STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY S NIVOU A ŽAMPIONY, RÝŽE, OBLOHA a1,7

140,-

4.

PEČENÉ KACHNÍ STEHÝNKO, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK a1,3,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A VAŘENÝM VEJCEM, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Čtvrtek


Polévka: JEMNÁ KAPUSTOVÁ a1

1.

BRAMBOROVÝ GULÁŠ S UZENINOU, PEČIVO a1

135,-

2.

MASOVÝ MIX Z VEPŘOVÉHO A KUŘECÍHO MASA, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, OBLOHA a1,7

135,-

3.

SMAŽENÉ SÝROVÉ DUO EIDAM A CAMEMBERT, VAŘENÉ BRAMBORY, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

140,-

4.

PEČENÉ KACHNÍ STEHÝNKO, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK a1,3,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A VAŘENÝM VEJCEM, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Pátek


Polévka: SLEPIČÍ VÝVAR S NUDLEMI a1,3,7

 

1.

ZELENINOVÉ RIZOTO S PROŠUTEM A PARMEZÁNEM a1,7

135,-

2.

VEPŘOVÉ KOSTKY NA HŘÍBKÁCH , RÝŽE a1

135,-

3.

GORDON BLUE, MAČKANÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

140,-

4.

PEČENÉ KACHNÍ STEHÝNKO, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK a1,3,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A VAŘENÝM VEJCEM, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-