ROZVOZY DENNÍHO MENU

ROZVOZY DENNÍ MENU - KAŽDÝ DEN ČERSTVÉ

Zajistíme ROZVOZY DENNÍHO MENU do Vaší firmy nebo domácnosti od pondělí do pátku v dopoledních hodinách

v rozmezí od 8:00 do 12:00 dle rozvozových tras.

Zavážíme oblast Přibice, Ivaň, Pohořelice, Malešovice, Vranovice, Uherčice, Žabčice, Židlochovice, Hrušovany u Brna a Brno-jih.

DENNÍ MENU k Vám přivezeme na základě objednávky nejpozději předcházející pracovní den do 13:00  na email:  

Přijímáme platbu v hotovosti, převodem na účet i všechny druhy stravenek určené na stravování Sodexo, Ticket, Cheque. 

Nepřijímáme poukazy. Firmám nabízíme možnost úhrady formou faktury.

Denní menu

ROZVOZ

Pondělí


Polévka:  HRACHOVÁ S PETRŽELKOU a1

1.

ZAPEČENÉ BRAMBORY S BROKOLICÍ, KUKUŘICÍ, GOUDOU A NIVA SÝREM a1,7

135,-

2.

KUŘECÍ PLÁTEK S PEPŘOVOU OMÁČKOU, HRANOLKY, OBLOHA a1,7

135,-

3.

ŘÍZEK PO ŘÍMSKU Z VEPŘOVÉHO MASA, BRAMBORY S CIBULKOU, OBLOHA a1,7

140,-

4.

GORDON BLUE, HRANOLKY, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍMI NUGETKAMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Úterý


Polévka: SLEPIČÍ VÝVAR S KNEDLÍČKY a1,3,7,9 

1.

CHALUPÁŘSKÉ RIZOTO S VEPŘOVÝM MASEM , OKUREK a1,7

135,-

2.

VEPŘOVÉ PO ZNOJEMSKU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK a1,3,7

135,-

3.

KOVÁŘSKÁ VEPŘOVÁ KOTLETA S CIBULÍ, SLANINOU A SÝREM, AMERICKÉ BRAMBORY, OBLOHA a1,7

140,-

4.

GORDON BLUE, HRANOLKY, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍMI NUGETKAMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Středa


Polévka: KRKONOŠSKÁ BRAMBORAČKA a1

 

1.

KUŘECÍ PLÁTEK SE SÝROVOU OMÁČKOU, TĚSTOVINY a1,3,7

135,-

2.

PEČENÁ KRKOVIČKA NA ČESNEKU, OPÉKANÉ BRAMBORY, OBLOHA a1,7

135,-

3.

SMAŽENÝ SÝR SE ŠUNKOU, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

140,-

4.

GORDON BLUE, HRANOLKY, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍMI NUGETKAMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Čtvrtek


Polévka: HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI a1,3,7,9

1.

VEPŘOVÝ ZÁVITEK ALA ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽE a1,3,7

135,-

2.

MEXICKÉ FAZOLE S OPEČENOU DOMÁCÍ KLOBÁSOU, PEČIVO a1

135,-

3.

VEPŘOVÝ BIFTEK S KOZÍM ROHEM A CIBULOVÝMI KROUŽKY, AMERICKÉ BRAMBORY S ČESNEKEM, OBLOHA a1,3,7

140,-

4.

GORDON BLUE, HRANOLKY, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍMI NUGETKAMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Pátek


Polévka: KMÍNOVÁ S VEJCEM a1,3

 

1.

PALAČINKY S TVAROHEM A DOMÁCÍ MARMELÁDOU, OVOCNÝ SALÁT a1,3,7

135,-

2.

VEPŘOVÝ GULÁŠ S VÍDEŇSKÝM KNEDLÍKEM a1,3,7

135,-

3.

KUŘECÍ STEAK ZAPEČENÝ S RAJČETEM A NIVOU, MAČKANÝ BRAMBOR, OBLOHA a1,7

140,-

4.

GORDON BLUE, HRANOLKY, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍMI NUGETKAMI, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Pondělí


Polévka: PIKANTNÍ ČOČKOVÁ a1,7

1.

SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SPECIÁL, HOUSKOVÝ KNEDLÍK a1,3,7

135,-

2.

BABIČČINA SEKANÁ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK a1,3,7

135,-

3.

SMAŽENÉ OLOMOUCKÉ TVARŮŽKY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

140,-

4.

PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA NA CHILLI, HOŘČICE, KŘEN, OKUREK, PEČIVO a1,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Úterý


Polévka: SLEPIČÍ VÝVAR S KNEDLÍČKY a1,3,7,9

1.

RIZOTO Z LESNÍCH HUB SYPANÉ SÝREM GRAN MORAVIA a1,7

135,-

2.

RAJSKÁ OMÁČKA S KARBENÁTKEM A TĚSTOVINAMI a1,3,7

135,-

3.

VEPŘOVÝ STEAK SE DVĚMI DRUHY SÝRA, OPÉKANÉ BRAMBORY, OBLOHA a1,7

140,-

4.

PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA NA CHILLI, HOŘČICE, KŘEN, OKUREK, PEČIVO a1,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Středa


Polévka: JARNÍ ZELENINOVÁ POLÉVKA a1

1.

ZAPEČENÉ ŠUNKOVÉ FLÍČKY, OKUREK a1,3,7

135,-

2.

PEČENÁ KRKOVIČKA NA ČESNEKU, MAČKANÝ BRAMBOR, OBLOHA a1,7

135,-

3.

KUŘECÍ PRSA PO ĎÁBELSKU, KROKETY, OBLOHA a1

140,-

4.

PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA NA CHILLI, HOŘČICE, KŘEN, OKUREK, PEČIVO a1,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Čtvrtek


Polévka: HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI a1,3,7,9

1.

KUŘECÍ SMĚS NA ZELENINĚ, RÝŽE a1

135,-

2.

ŠPECLE SE SLANINOU A HOUBOVOU OMÁČKOU a1,3,7

135,-

3.

VEPŘOVÝ STEAK S CHORIZEM A CAMEMBERTEM, OPÉKANÉ BRAMBORY, OBLOHA a1,7

140,-

4.

PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA NA CHILLI, HOŘČICE, KŘEN, OKUREK, PEČIVO a1,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Pátek


Polévka: HRSTKOVÁ a1

1.

ŠULÁNKY S MÁKEM A HORKÝM MÁSLEM, OVOCNÝ SALÁT a1,3,7

135,-

2.

BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, DUŠENÉ ZELÍ S CIBULKOU a1,3,7

135,-

3.

SMAŽENÉ ŘÍZKOVÉ DUO KUŘECÍ A VEPŘOVÝ, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OKUREK a1,3,7

140,-

4.

PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA NA CHILLI, HOŘČICE, KŘEN, OKUREK, PEČIVO a1,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TRHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM CAMEMBERT NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-