ROZVOZY DENNÍHO MENU

ROZVOZY DENNÍ MENU - KAŽDÝ DEN ČERSTVÉ

Zajistíme ROZVOZY DENNÍHO MENU do Vaší firmy nebo domácnosti od pondělí do pátku v dopoledních hodinách

v rozmezí od 8:00 do 12:00 dle rozvozových tras.

Zavážíme oblast Přibice a okolí, Velké Němčice, Uherčice, Žabčice, Židlochovice, Hrušovany u Brna a Brno-jih.

DENNÍ MENU k Vám přivezeme na základě objednávky nejpozději předcházející pracovní den do 13:00  na email:  

Přijímáme platbu v hotovosti, převodem na účet i všechny druhy stravenek určené na stravování Sodexo, Ticket, Cheque. 

Nepřijímáme poukazy. Firmám nabízíme možnost úhrady formou faktury.

Denní menu

ROZVOZ

Pondělí


Polévka: MAĎARSKÁ GULÁŠOVKA a1

1.

BABIČČINA DOMÁCÍ SEKANÁ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK a1,3,7

135,-

2.

SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SPECIÁL S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM a1,3,7

135,-

3.

KUŘECÍ PRSÍČKO VE SLANINOVÉM ŽUPÁNKU, RÝŽE, OBLOHA a1

140,-

4.

PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA, OBLOHA, HOŘČICE , KŘEN, ČERSTVÝ CHLÉB a1,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE ZELENINOU, VAŘENÝM VEJCEM, SÝREM A ŠUNKOU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Úterý


Polévka: SLEPIČÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY a1,3,7,9

1.

SRBSKÉ RIZOTO SE SÝREM a1,7

135,-

2.

KOPROVKA S HOVĚZÍM MASEM, VAŘENÝM VEJCEM A VAŘENÝM BRAMBOREM a1,3,7

135,-

3.

SMAŽENÉ TVARŮŽKY S VAŘENÝM BRAMBOREM, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

140,-

4.

PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA, OBLOHA, HOŘČICE , KŘEN, ČERSTVÝ CHLÉB a1,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE ZELENINOU, VAŘENÝM VEJCEM, SÝREM A ŠUNKOU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Středa


Polévka: JARNÍ ZELENINOVÁ a1

1.

PENNE S KUŘECÍM MASEM V KRÉMOVÉ OMÁČCE, S RAJČETEM A LISTOVÝM ŠPENÁTEM a1,3,7

135,-

2.

SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM a1,3,7

135,-

3.

KUŘECÍ PRSA PO ĎÁBELSKU, KROKETY, OBLOHA a1

140,-

4.

PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA, OBLOHA, HOŘČICE , KŘEN, ČERSTVÝ CHLÉB a1,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE ZELENINOU, VAŘENÝM VEJCEM, SÝREM A ŠUNKOU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Čtvrtek


Polévka: HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI a1,3,7,9

1.

ŠPECLE SE SLANINOU A HOUBOVOU OMÁČKOU a1,3,7

135,-

2.

PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, RÝŽE, OKUREK a1

135,-

3.

VEPŘOVÝ STEAK S CHORIZEM A SÝREM CAMEMBERT, OPÉKANÉ BRAMBORY , OBLOHA a1,7

140,-

4.

PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA, OBLOHA, HOŘČICE , KŘEN, ČERSTVÝ CHLÉB a1,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE ZELENINOU, VAŘENÝM VEJCEM, SÝREM A ŠUNKOU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Pátek


Polévka: HRSTKOVÁ a1

1.

POVIDLOVÉ TAŠTIČKY S MÁKEM A HORKÝM MÁSLEM, OVOCNÝ SALÁT a1,3,7

135,-

2.

BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, DUŠENÉ ZELÍ, CIBULKA a1,3,7

135,-

3.

PŘÍRODNÍ KUŘECÍ A VEPŘOVÝ PLÁTEK, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OKUREK a1,7

140,-

4.

PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA, OBLOHA, HOŘČICE , KŘEN, ČERSTVÝ CHLÉB a1,10

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE ZELENINOU, VAŘENÝM VEJCEM, SÝREM A ŠUNKOU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-