ROZVOZY DENNÍHO MENU

ROZVOZY DENNÍ MENU - KAŽDÝ DEN ČERSTVÉ

Zajistíme ROZVOZY DENNÍHO MENU do Vaší firmy nebo domácnosti od pondělí do pátku v dopoledních hodinách

v rozmezí od 8:00 do 12:00 dle rozvozových tras.

Zavážíme oblast Přibice, Ivaň, Pohořelice, Cvrčovice, Vranovice, Uherčice, Žabčice, Židlochovice, Hrušovany u Brna a Brno-jih.

DENNÍ MENU k Vám přivezeme na základě objednávky nejpozději předcházející pracovní den do 13:00  na email:  

Přijímáme platbu v hotovosti, převodem na účet i všechny druhy stravenek určené na stravování Sodexo, Ticket, Cheque. 

Nepřijímáme poukazy. Firmám nabízíme možnost úhrady formou faktury.

Denní menu

ROZVOZ

Pondělí


Polévka: HRACHOVÁ S PETRŽELKOU a1

1.

PEČENÝ KUŘECÍ STEHENNÍ ŘÍZEK, RÝŽE, OKURKOVÝ SALÁT a1

135,-

2.

SMAŽENÝ CAMEMBERT, VAŘENÝ BRAMBOR NA MÁSLE, OBLOHA, TATARKA a1,3,7

135,-

3.

KOVBOJSKÝ VEPŘOVÝ STEAK S FAZOLKAMI, OPÉKANÉ BRAMBORY, OBLOHA a1,7

140,-

4.

LOSOS NA GRILU S GRILOVANOU ZELENINOU, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA a 4,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE SÝREM A VAŘENÝM VEJCEM, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Úterý


Polévka: SLEPIČÍ VÝVAR S NUDLEMI a1,3,7,9

1.

KANTONSKÁ VEPŘOVÁ SMĚS - ŠUNKA, KAPIE, PÓREK, S TĚSTOVINAMI a1,3,7

135,-

2.

PEČENÉ VEPŘOVÉ MASO NA ČESNEKU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OKURKOVÝ SALÁT a1,7

135,-

3.

2 DRUHY SÝRA V BRAMBORÁKU, OPÉKANÉ BRAMBORY, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

140,-

4.

LOSOS NA GRILU S GRILOVANOU ZELENINOU, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA a 4,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE SÝREM A VAŘENÝM VEJCEM, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Středa


Polévka: ZELENINOVÁ POLÉVKA a1,7

1.

PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK S RAJSKOU OMÁČKOU, TĚSTOVINY a1,3,7

135,-

2.

HOVĚZÍ KOSTKY NA ŠŤÁVĚ, RÝŽE a1

135,-

3.

PRIMÁTORSKÝ VEPŘOVÝ STEAK SE SÝREM GOUDA A ČABAJKOU, MAČKANÝ BRAMBOR, OBLOHA a1,7

140,-

4.

LOSOS NA GRILU S GRILOVANOU ZELENINOU, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA a 4,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE SÝREM A VAŘENÝM VEJCEM, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Čtvrtek


Polévka: ČOČKOVÁ S UZENINOU a1

1.

VEPŘOVÉ NUDLIČKY SE ZELENINOU, DUŠENÁ RÝŽE a1

135,-

2.

PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK a1,7

135,-

3.

KUŘECÍ BIFTEK S ČEDAREM A KUKUŘICÍ, HRANOLKY, OBLOHA a1,7

140,-

4.

LOSOS NA GRILU S GRILOVANOU ZELENINOU, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA a 4,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE SÝREM A VAŘENÝM VEJCEM, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-

Pátek


Polévka: HRTSKOVÁ a1

1.

KUŘECÍ NUDLIČKY QUATTRO FORMAGGI, TĚSTOVINY a1,3,7

135,-

2.

STEAK Z KRKOVIČKY SE SÝREM CAMEMBERT, RÝŽE, OBLOHA a1,7

135,-

3.

SMAŽÁK SE ŠUNKOU, HRANOLKY, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,11

140,-

4.

ZBOJNICKÝ TALÍŘ - SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, PŘÍRODNÍ KUŘECÍ PRSO, OPÉKANÝ KLOBÁSEK, VOLSKÉ OKO, HOŘČICE, KŘEN, OBLOHA, PEČIVO a1,3,7

175,-

5.

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY, VAŘENÝ BRAMBOR, OBLOHA, TATARKA a1,3,7,10

155,-

6.

CAESAR SALÁT S KUŘECÍM PRSÍČKEM NA GRILU, DOMÁCÍ DRESSING a1,3,7,10

160,-